Monday, 26 March 2012

Boring time.. :**

salam..
            urmmm, harii ne sch boringg sgt, mcm ilmuu pun sikit je masuk.. hahahha.. aku tak faham la sch kat sini ne, kan tahun ne aku n form2 5 ambik SPM, tapi kn mcm cikguu tak ambik kesahh pun, i mean drg tak da la sibuk2 nak buat class.. kalau kat sch lama time2 skrg ne la striks sda pengetua aku suru hadir class tambahan,.. d sini mcm teda ja ne, padahal nak masuk bulan 4 sudah.. mcm mna aku nak studyy ne, stakat studyy d rumah, kalau salah sape nak tunjuk kn .. urmmmm, susahh la mcm ne.. balik2 sudah aku saran kn dgn cikgu matapelajaran yg mengajar tapi 1 pun cakap sibuk ajar tuisyen RISDA la, apa la.. mcm2 ja.. kawan2 yg nak d ajak studyy sama2, pun bg banyak alasann ja, mcm x fikir spm je.. adoiiiiiii,
1 lagi, balik2 class atas je yg kena pilih utuk motivasi la, apa la, mcm pilih kasihh pula.. ishhhhhhhhh, SEDIHHHHHHHHH..
apa2 pun aku just bleh focus dalam class je.. dekat rumah just baca sikit2 n do my HW.. tue la susah kalau jadi BUDAK BARU n pindah pun TEMPAT YG BARU.. semua pun mcm rasa lain je..
:( BUBYE ..