Tuesday, 27 March 2012

? ? ?

tadi waktu class agama, ustaz tanya mana lebih pandai, LELAKI @ PEREMPUAN, apa lagi yg lelaki mestii la jawab lelaki yg pndai kn, gtue juga la dengan perempuan yg kata perempuan lebih pndai.. then tue ustaz paggil daus n farahin jawab soalan yg ustaz bagi,.. hahaha soalan dia sgt2 lucu, ada yg soalan pasal dalam malaysia, yg tak bleh blah, ustaz tnya soalan luarr negara punya.. segala brazil2 ntah apa nama negara la dia sebut.. hahahahaha, yg 2 ne jawab sambil gelak.. then, ustaz panggil lagi yusuf dengan hafizah, ustaz tnya dengan hafizah "ada 10 ekor burung terbang, 4 kena tembak tinggal berapa" lalu c hafizah pun menjawab.. ahahahha, "tinggal 9 ustaz" semua classmate ketawa gilerr dgar jawapn dia, dengan ustaz2 sekali gelak.. HAHAHAHAHAHAHA,, last tue ustaz bagi jawapan.. "TINGGAL LA 4, SEBAB, 4 KENA TEMBAK TINGGAL KAT BAWAH, YG 6 TUE LARI" EHHEHEHE..  then paling last kena panggil, aiman, cz aku suru ustaz pggil dia p depan, teka siapa perempuan yg kena pggil?? HAHAHAHAHAHA, (AKU) heeheheh, aku tunjuk org, last2 ustaz pggil aku kat depan.. first ustaz tnya kitorang, "sate apa yg x bleh makan" dengan bangga nya aku jawab "SATE BABI USTAZ" hehehe.. lepas tue aiman kena suru jawab, dia dengan sempoi nya kata "sateyah" hahahahahahahahaha, c daus la yg suru jawab tue.. ehheeh, okay, soalan 1 dah jawab, soalan kedua lagi.. ""BULAN ADA BERAPA" aku jawab 1 d dunia, then 12 bulan dalam setahun" drg semua bleh gelak, tapi ustaz kata jawapn aku betul, heheheh, terus aku kena suru duduk, tinggal la c aiman sendri d depan, dia kena tnya ntah apa yg dia jawab.. last2 kena suru duduk juga.. dari la kitorang duduk smpai la habis kelas, ceta n gelak dengan jawapan c hafizah.. hahahahaha.. MEMANG LUCU GILERRR.. ehheheheheh.. okay stop ceta sal tue.. hehehe, (mcm biasa kalau class agama, kitorang mmg tak lari dari gelak) hahahaha,
                                                  THE END :)