Saturday, 16 February 2013

MEREPEK !

Heran lah dengan zaman sekarang ni, mesti ka kita hormat bf/gf kita tu.. i mean bukan x  perlu hormat, just hormat sebagai manusia and hormat sebagai hamba ALLAH cukup la.. ini aku tengok bila si bf tegur perempuan lain mula la gaduh sana sini, memaki, merajuk bagai la, begitu juga la sebaliknya bila gf tegur lelaki lain mula la si bf tu naik angin.. lerrrr, please la sedar okay, baru couple ja pun, sedang kan tunang kau pun kau boleh lawan apa lagi setakat couple, lain la kalau sudah akad nikah.. cissss, pelik la sekarang ni x matang betul.. nasib la aku ni xda bf.. SYUKUR hihihi 

Then, paling menyampah bila si bf ni naik angin sampai tangan pun naik! sangat la melampau okay! serious kejadian ni pernah berlaku depan mata aku, macam aku pula yang naik hantu bila tengok benda macam tu, tapi dalam masa yang sama aku tumpang gelak juga la bila si gf ni kena penampar bf dia depan shopping mall, depan orang ramai and depan mata aku.. then si bf tu siap cakap lagi "AKU SAYANG KAU LA BODOH" lucu okay lucu.. mau x nya pecah perut aku ketawa dalam kereta, tapi kesian juga la dengan si gf tu.. kalau lah sudah si bf nya macam tu CONFIRM! jangan sesekali jadikan SUAMI..
cehhh, aku ni tetiba pula story pasal benda couple bagai ni, lucu la pula.. LOL

kalau perempuan xda bf mula la takut kena cakap x laku la, xda orang suka la apa la, tapi tidak kepada saya.. cehhwahhh, CONFIDEN ni.. hihihi.. eya la, best apa jadi perempuan yang belum pernah bercouple, that's means sayang dia, cinta dia, kasih dia just untuk suami dia yang halal.. kadang kadang aku rasa menyesal pula pernah couple and cakap sayang or suka dekat lelaki, tapi orang cakap benda sudah jadi kan.. CINTAMONYET la katakan, dulu dulu belum matang lagi.. so sekarang matang sudah.. yeahhhh !

DALAM DUNIA SEMUA ORANG AKAN JATUH CINTA! 
suatu hari nanti PUTERI NUR ASHEELA HUSSIN kau pun akan jatuh cinta juga, jatuh cinta dengan jodoh sendiri.. hahahaha, okay aku merepek cerita benda alah ni time time macam ni.. LOL
tapi macam dalam novel novel, cerita cinta diorang bencinta selepas nikah.. tu baru AWESOME orang cakap.. che! aku ni memang sah sah la terpengaruh dengan novel novel ni.. hahahaha

Allah dah tetap kan orang yang baik akan dapat jodoh yang baik, so insyaallah Asheela.. =)