Tuesday, 8 January 2013

SKETSASSSSSSSSS n_n

dari tadi just tengok jam ja ni.. now pun 1.30, jiwa raga aku agak panas sebab video "BK SABAH STYLE" lambat sangat!! (saja mau tgk si paci tu manari) "aku tggu mau gelak ja pun" hahahahha.... okay! malam ni tidur bilik si mama (nenek) 2 hari sudah mama aku ni sakit, biasa la sakit org tua, so aku ni sebagai "cucu mithali" la kata kan, melaku kan tugas di mana aku berjaga sepanjang mlm ini untuk menjaga beliau.. cehhhh, saja ja mau mengeluarkan ayat BM.. hehehe.. act mamy pun sakit, tapi my mum tu kuat, agak nya dia mkn bayam lebih kut, tu la pasal kuat semacam ja, sakit pun bleh sibuk jalan sana jalan sini urus sekolah adik adik aku, maklum la awal tahun maknanya awal persekolahan bg budak budak yg still sekolah, lain la aku kn "ex student" wakakakakkaa.. cheese! tetiba ja terlimpas dalam kepala otak aku ni "apa la rupa result aku nanti" erggggg.. wey ex student yg lain, kamu pun mcm ni ka, dekat dekat bulan 3 ni la becampur aduk fikiran di kepala otak ni?? aku tension la weyyy.. =( okay tetiba keluar pula air mutiara suci dari mata aku ni.. er er er, (aku nangis ka ni?) alamak, memang nangis la pula, bikin malu ja.. actually nangis ni bukan sebab apa, nangis sebab tefikir mcm mna rupa result and mcm manala future aku nanti.. urmmmmmmmm, and terbayang juga kalau kalau result aku esok esok nanti hampehhhhh, nahhhhh, terbayang sudah muka si bungsu yg kecewa dengan result aku sbb dia firts org yg tau result aku, jgn cakap bungsu fikir si mamy punya muka lagi.. ergggggg, confirm kecewa gilakkkk la dorang semua dengan aku ni.. er er er er ='( but! saya harus kuat, sentiasa fikir positive.. stop! malas mau cerita benda yg buat aku down segala ni..

aku bo bo bo bosan dengan bla bla bla (tetiba nyanyi lagu bosan by stacy la knun ni skrg) hahahha
huh ni mau share sikit la, skrg mcm terlebih rapat la pulak dengan mamy, kalau dulu susah mau share and ktawa2 dengan dia.. mungkin dulu aku still apa ni org ckp, "STILL BUDAK BUDAK" ish dekat dekat la tu means dia.. aku perasan bila last year tggl jauh dari kk, skrg bila balik kk pun mamy selalu cer anything, lepas tu pndai pula tanya about diri aku.. hahaha, sekarang ni muka aku ni kena cop ada bf ja oleh org rumah, apa x nya, before p holiday hari tu, ada la "MAMAT" sorang ni baik hati p hantar burger dekat rumah aku.. huh, tu yg kena cop bf aku tu.. huh, lagi 1 si mamy aku ni boleh pula buat lawak tengah tengah pekena burger tu, kita dialog sikit okay.. hhehheh

MAMY: siapa tu?
ME: si tut(bukan nama sebenar) bha tu mey, dia hantar burger, saja mau balas pisang cheese hari tu, ala, dia la yg hantar mangga sebelum saya p jb cuti 2 minggu tu
MAMY: boyfriend kau ka tu?
ME: dengan laju nya aku membetulkan, ish manada kawan ja bha tu time di form 4 satu kelas dengan dia
MAMY: semua saya kenal kawan lelaki kau ni, tapi tiada pun 1 org yg sanggup hantar mangga, hantar burger mcm ni, boy kau la tu kan...
ME: just masuk bilik, malas mau bedebat sama si mamy... =)

huhhh, start malam tu la aku kena cop ada bf, ashik nama dia ja yg kluar.. kadang kadang bila aku ni kepinggin makan burger terus direct ja mamy aku ni sebut nama dia suru dia hantar p ruma.. erggggg, terus hilang selera makan aku.. hahahahha.. huh start situ juga la aku rasa mcm beruntung juga ada kawan macam tu, kenyang perut weyyy, hahahahha, ala, tapi sekali tu ja dia hantar kn, sebalik nya aku pun bukan nya mau sgt pun, nnti apa org cakap kn... ish! ish! mulut org tak boleh tutup weyyyy semua.. hehehe
so kiranya aku lebih selesa la dengan mamy aku sekarang.. hahahahha
lerrrrrr, macam panjang ja aku type semua ni.. wait wait ada lagi yg mau share ni.. heheheh


okay, tadi lepas story pasal mamy, and yg ni mau story pasal aku yg macam mamy mamy sudah dekat rumah ni.. macam kurang faham kn dengan apa yg aku sampai kn? hehhe, okay senang crita mcm ni, skrg ni mamy aku pun kira sakit, so lepas balik dari holiday aku ganti tempat mamy aku, like MASAK, KEMASRUMAH (kemas dari luar p dalam, dari dalam p dapur bilik semua dengan toilet2 sekali aku kena cuci),PREPARE BARANG SEKOLAH ADIK ADIK AKU, KASI READY DORANG BEFORE P SEKOLAH, arrr, kira tu la, ambik ali tugas mamy aku macam wanita suri rumah sudah aku tgk diri aku.. bila aku complain senang ja mamy aku balas "tu la kerja kalau sudah tggl di ruma, siapa suruh x cari kerja" kalau sudah mamy aku buka kitab pasal sakat aku, huh , serenderrrrrrrrrrrrrrrr babe.. =)

okayyyyyyyy, kepala blank bila tengok 6 perenggan malam ni aku kecoh.. hahahah, btw sebelum lelap kan mata aku yg tadi nya fresh and sekarang mula suram2( eh suram ka?) whatever la.. so layan la lagu ni kejap yerrrr..

MUNAJAT CINTA =)

eee, lupa pula.. muah muah okay :P