Monday, 21 January 2013

ツ ᶫᵒᵛᵉ buddy ツ

serious dalam dunia ni siapa yang x boleh hidup tanpa kawan, confirm semua akan cakap "tanpa kawan pun kita boleh hidup, tapi kalau tanpa kawan kita akan selalu sunyi" YES! itu statement saya sentiasa setuju.. jangan cakap orang lain la, kalau aku sendiri pun susah mau happy happy tanpa bestie aku.. maybe aku jenis yang kurang kawan, ada kemungkinan sebab "perangai" aku, okay, aku setuju kalau ada mana mana orang yang susah mau berkawan dengan aku sebab gaya aku, sebab aku pun tau tahap mana gaya aku.. ada sesetengah orang yang memang x akan tahan and salah anggap and akan cakap "ish dia ni gedik semacam ja, ish meluat la dengan si puteri ni, ish mengada nya gaya dia ni," itu memang x heran la kalau akan ada orang cakap sebab kekadang pun aku duk terfikir kenapa dengan aku? kenapa aku macam ni? tapi bila fikir panjang panjang and fikir sedalam dalam nya itu la saya anak perempuan hussin yusof .. hehehe

semua pun ada kawan sendiri kan, x kira asal mana,bangsa apa, islam ka x ka semua kawan.. yes aku pun ada kawan yang memang aku anggap KEKUATAN aku.. just kamu 2 aku boleh meluah semua daling,ci.. serious aku cakap dalam hari aku balik dari jb aku down.. aku hilang diri aku yang selalu horee horee, memang kamu 2 and the others anggap aku happy selalu tapi dalam diri aku just aku ja tau macam mana keadaan aku.. aku hilang kekuatan aku bila masalah menimbun, di saat masalah aku muncul aku tengok kekuatan aku ntah p mana..

memang susah mau faham diri aku, kadang kadang pun mamy aku sendiri pun susah mau faham anak perempuan dia sorang ni.. bila aku selalu menyendiri aku takut aku jadi x betul.. hehe.. bila aku sunyi, aku xtau mana semua orang p, huh, sana la keluar gaya di mana pandai b'imajinasi sendiri, okay nampak pelik ja bunyi dia kan, hahaha.. tapi buat buat faham ja la, yang penting jangan faham kan diri anda bahawa saya ni gila,, hehehe nauzubillah!

huh, dalam setiap persahabatan pun tipu la kalau kita cakap "xpernah bergaduh,salah faham" kan? jangan silap babe, itu semua lumrah dalam persahabatan.. kadang kadang bila aku always okay dengan si daling dengan si paci terus telintas di kepala otak yang rindu mau begaduh dengan dorang, hahahha.. nampak? jahat i terserlah disitu.. heheheh.. tapi bila kita bergaduh, itu akan lebih MENGERATKAN tali persahabatan menjadi serapat rapat nya.. wakakakka,

then ada pula zaman sekarang ni statement x boleh blah iaitu "KAWAN MAKAN KAWAN"  actually aku sangat tidak bersetuju dengan statement itu yerrr, lets see, "kawan makan kawan" ish apa  pelik la tu kawan makan kawan! halooo semua manusia di bumi yang nyata ini hanya memakan nasi dan makanan sebagai nya.. tiada istilah manusia makan manusia, lain la yang dulunya manusia kini bertukar menjadi zombiii.. huhaaaaaaaaaa, hahahahah.. and ada lagi "KAWAN TIKAM DARI BELAKANG" hahahaha, its so funny.. istilah tu memang betul pun, tapi bila fikir fikir kalau la dibuat nya si kawan ni menikam kawan yang 1 satu lagi, bukan ka mati tu.. hehehe..

jangan ingat "kawan yang tikam belakang tu jahat, so yang tikam dari depan tu macam mana cerita nya? adakah baik?" kalau mencari kawan biar berpadah semua.. bukan si miss asheela ni mau bg ayat tapi just cakap ja, ingatan untuk semua kn, hehehe.. aku pun x la ramai mana kawan, kawan time aku susah senang,sedih happy just ada 2 ja, itu pun kalau aku ni dorang anggap sama macam aku anggap dorang.. tapi syukur alhamdulillah buat setakat ni aku aman dengan 2 manusia ni.. hahahah

so to both of daling paci, mesti ingat yerrr, saya sayang kmu, and saya tau saya sentiasa perlu kamu.. sama juga macam kamu, kalau ada apa apa tak mau la secret secret, kalau ada yang x puas hati just saying.. penerangan anda saya akan terima dengan hati yang terbuka.. hehehheh.. lagi pun sekarang ni susah cari kawan time kita susah and sedih, so jangan la pinggirkan saya.. wakakkak..
SALAM  ツ  ツ