Wednesday, 16 January 2013

bla bla bla

haloooooo, hari ni subuh2 juga aku update, biasala asal subuh ja aku update, aku update ja subuh.. hahaha... actually xda apa pun cerita hari ni.. tapi layan ja la story seterus nya =)

okaylah, senggal aku rinduu kau, kau tau ka?? aishhhhhhhhhhhh, mestilah kau x tau kn? bukan nya aku bagi tau kau pun, eeee, aku pula yang senggal.. wluakkkkk.. rasa rasanya dekat 2minggu juga xda becontact dengan senggal aku ni, ntah busy kali dia tu susah betul mau curi time dia.. pernah la sekali tu, SEKALI okay p try sms dia just tanya busy ka, and di mana tapi malang nya sms  saya lansung tidak dilayan.. hahahha (buat buat ketawa) tapi x la sedih manapun bukan nya x biasa kena buat macam tu.. hahaha, huh, x kesah la aku faham juga status kami, (bukannyaadaapaapa) ..

malam ni boring sesanggat, tapi nasib la kawan lama ni muncul balik and tetiba chat dengan aku.. "kau arr warren baru sekarang ingat aku!!!!!!!!" bukan mara tu, tapi bagi nasihat.. hahahah, huh ni mahu sentuh sikit la story pasal si kawan sorang ni, WARREN B NORABIDIN atau lebih dikenali sebagai ACAI, hehehe dia ni dulu boleh la diketegorikan salah satu orang yang rapat dengan aku tapi dia naik form5 kurang kurang sudah rapatnya, salah apa pun ntah la.. huh, ambik kesempatan sikit mahu bagi tahu (jangan disangkakan orang x pandai berubah) hehehe.. actually dia ni sesanggat la baik bukan dengan aku ja, dengan layka pun, tapi mungkin time form5 tu dia ada gf so kurang kurang la rapat dengan "kawan perempuan" dia, hehehe..huh dia ni tua 1 tahun ja dari aku, pakat(sama) umur abang aku la so aku pun automatik anggap dia abg aku.. hehe.. stop cer pasal mamat ni kang ada pula story yang bukan bukan kluar kang.. heheh


huhhhhhhhhhhhh, ntah apa apa ntah mahu story ni, btw tutup la story malam ni dengan lagu yerr, so layannnn babe #muahmuah =)