Tuesday, 18 December 2012

HAPPY HAPPY YERRRR :)

holaaaa :)
                    PUTRY ASHEELA is here, dengan sekian lama nya x menjengguk ini blog, aik? sekian lama ka? hahaha, whatever la brapa lama pun yang penting story hari ni is HAPPY HAPPY jeee..
now cer pasal hati yang dulu nya sesangat la bodo, bg i lerr, hehehe... and now juga la baru aku rasa apa erti penting perasaan terhadap kawan sendiri.. dulu (x la dulu sgat, yg minggu2 lepas punya) hehehe, memang aku bodoh sebab x pasal2 perasaan punya pasal kawan yg selama ni setia ada bila aku perlu pun boleh jadi musuh aku, tapi thank god la i ni jenis yang cepat bertindak la kata kan, hahah, x juga cepat tu, kalau si layka x bg tau apa yg si paci cakap dengan dia x juga la anak hussin ni p perbetulkan keadaan,.. :) ni la ni ikut ego, ikut hati and ikut kepala sendiri punya pasal.. ALHAMDULILLAH semua nya sudah di pulihkan, aik, mcm sakit pula main pulih2 ni.. hahahha, lagi pun sekarang feel yg sot2 itu sudah dibuang yerrr, syg i pada dia hanya la sebagai kawan,ceeewaaa, ni ayat mau kena penampar tgn sendiri ini.. hahahha, okay stop this storyy!


hah, ni mau cer pasal picnic hari tu with KKMOTO SPEED 15/12/12.. Picnic dorang serious AWESOME gilakkkk hahhahha tapi jgn lupa arr, x la segila mana pun, ada la setakat pecah saraf urat kentut aku ni ketawa sebab stay dengan drg la ni.. hehehe

arrr kalau mau tau ni game group punya, and aku ni termasuk gruop 1, ni game di namakan game infomation transfer, tu la kalau kamu tgk kunun2 aku membaca, aishhhhh, memang menbaca pun yerr, hahahah, ayat dia dah la yg tiada2, serious pecah perut kalau baca, dah la aku org first kertas tu aku kena hafal then , alaaa, tgk la pic yg seterus nya.. hahaha di bawahh yerrr



harrrrrr, nampakk kn apa yg tgh saya buat.. hahaha, itu la nama nya tengah menyampaikan MAKLUMAT kepada org sebelah.. lucu okay, mcm org sot2 ada juga aku ni, mcm mana la org sebelah mau faham apa yg aku sampaikan, "cakap sambil ketawa2 itu" hahaha.. bila sampai kehujung lain yg sampai, sebab apa yg aku sampaikn pada mulanya nya pun salah.. hehehe, memang kalah la, jgn tanya.. :) okay stop!

yang ni pula group my siz, jgn tanya siz aku yg mana 1 arr, tampar mulut kamu satu2, hahaha, joke, sudah tentu la sorang ja perempuan sana, so dia la siz aku, alaaaa, yg pakai seluar MERAH!!! (marah sendiri pula aku bha) hehehe,  group dorang ni la yg menang, tapi hadiah dorang pun semua p tempat aku juga.. ehheheh,

okayyy ni pic yg last, sesudah tentu la saya dengan si siz, muah muah,, MISS YOU ALREADY SIZ.. :(
                         kami tau kami comell, hahahaha :P
okay la, time pun x mengizin kan, si mamy lagi mau guna lap, (si mamy mau on youtube, biasa la, mamy2 jangan di kasi buat fb karang semua rahsia anak2 nya di fb dia tahu.. hahaha, muah 1 kali ..SALAM =)